Prezentacija

Društvo za reviziju Russell Bedford DIJ doo, Beograd osnovano je 27.09.2005. godine pod imenom DIJ-AUDIT od strane eminentnih stručnjaka iz područja računovodstva i revizije. Naše društvo već četrnaest godina pruža najbolje usluge u području revizije i poslovnog konsaltinga, pri čemu smo u potpunosti posvećeni kvalitetu, integritetu i nezavisnosti. Registrovani smo kod Agencije za privredne registre pod brojem BD. 91932/2005. Znanje i višedecenijsko iskustvo u privredi su nam ključni faktori za formiranje uspešnog tima kao i stručnog odnosa sa klijentima.

Naše društvo je postalo punopravni član globalne mreže nezavisnih firmi računovođa, revizora, poreskih savetnika i poslovnih konsultanata ”Russell Bedford International” London, Velika Britanija od 2016. godine.

“Russell Bedford International" je u top 20 “The Accountancy Age International Networks”, što je veliko priznanje i za nas i za sve naše kolege širom sveta, koji pripadaju ovoj mreži.Takođe, “Russell Bedford International’’ je punopravni član Foruma firmi “IFAC” – nezavisnog udruženja međunarodnih mreža firmi koje obavljaju transnacionalne revizije, čiji je cilj promovisanje doslednih i visokokvalitetnih standarda praksi finansijskog izveštavanja i revizije širom sveta, kao i povezivanje firmi koje obavljaju transnacionalne revizije.

Naše društvo je upisano u Registar društava za reviziju koji se vodi kod Ministarstva finansija.

Takođe, na listi smo društava za reviziju kod Komisije za hartije od vrednosti koja mogu da vrše reviziju finansijskih izveštaja javnih društava čije su hartije od vrednosti uključene na MTP.