RUSSELL BEDFORD DIJ-AUDIT DOO

RUSSELL BEDFORD DIJ DOO JE PRVI PUNOPRAVNI ČLAN RUSSELL BEDFORD INTERNATIONAL U OVOM REGIONU ŠTO ZA NAS PREDSTAVLJA VELIKU ČAST.

Ozbiljnost ove mreže se ogleda i u činjenici da se put ulaska u punopravno članstvo sastoji od većeg broja faza među kojima je i kontrola kvaliteta rada.

“Russell Bedford International“ je u top 20 “The Accountancy Age International Networks”, što je veliko priznanje i za nas i za sve naše kolege širom sveta, koji pripadaju ovoj mreži. Takođe, “Russell Bedford International“ je punopravni član Foruma firmi “IFAC” – nezavisnog udruženja međunarodnih mreža firmi koje obavljaju transnacionalne revizije, čiji je cilj promovisanje doslednih i visokokvalitetnih standarda praksi finansijskog izvještavanja i revizije širom sveta, kao i povezivanje firmi koje obavljaju transnacionalne revizije.

“Russell Bedford International“ je jedna od najvećih svetskih računovodstvenih mreža, koja ima oko 412 miliona dolara prihoda (za prethodnu godinu), 700 partnera, 5000 zaposlenih i 300 kancelarija u gotovo 100 zemalja Evrope, Amerike, Bliskog Istoka, Afrike, Indijskog pod-kontinenta i Azije.

Veliki uspeh ostvaren je nedavno u Rusiji, u globalnom poreskom i računovodstvenom sistemu, gde je “Russell Bedford“ navedena kao sedma mreža po veličini, što je objavljeno u novembarskom izdanju Međunarodnog računovodstvenog biltena.

Ulazak u svet priznatih revizorskih i računovodstvenih preduzeća predstavlja krunu našeg dugogodišnjeg rada i dokaz da se potpuna posvećenost poslu, kvalitetu i klijentima uvek isplati. Od samog osnivanja društva za reviziju “Dij-Audit”, trudili smo se da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata, nudeći im samo najbolje opcije i rešenja, rukovodeći se time da je njihovo zadovoljstvo uvek na prvom mestu.